Voetbalreizen

We zijn grote voetbalfans en in ons werk op woongroepen van instellingen viel het ons op dat ook daar heel veel voetbalgekken rondlopen.
Er was alleen niet altijd genoeg tijd en begeleiding om met die liefhebbers naar voetbalwedstrijden te gaan. wij vonden dat daar verandering in moest komen!

Daarom zijn wij voetbalreizen gaan bedenken die het hart van elke voetbalfan harder laat kloppen. Elk jaar bedenken we minimaal twee voetbalreizen waar je je via deze website, via facebook of instagram bij kunt aanmelden. Nadat je de aanmelding hebt gedaan nemen wij contact op met jou zodat je precies weet wanneer de reis is, hoeveel alles kost en wat we allemaal gaan ondernemen. Want naast de wedstrijd is het ook leuk om het land en de stad die we bezoeken verder te ontdekken.

Van 2 t/m 4 november 2019 gaan wij naar Dortmund om de wedstrijd Borussia Dortmund – VFL Wolfsburg te bekijken. Naast dat wij de wedstrijd gaan bekijken zullen wij ook Dortmund gaan verkennen. Wil jij met ons mee op voetbalreis? Meld je dan aan via ons contactformulier of mail naar info@ons1zorg.nl.

Verhalen

 

"Ik vind het leuk om met jullie mee te gaan. Ik vind het leuk om verschillende voetbalclubs te zien in elk land. Het is voor mij goed om mijn hoofd leeg te maken. Met jullie om mij heen is het altijd een fijne vakantie."

-Samantha Ismael-