Wie zijn wij

Wij zijn Lisa, Fouad en Joost.

Samen hebben wij Ons1zorg opgericht om te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking onbeperkt kunnen genieten van hun welverdiende vrije tijd. Dat doen we door reizen en daguitjes te organiseren en het kan ons niet gek genoeg.

We zijn begonnen het het aanbieden van voetbalreizen en inmiddels zijn we al in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Engeland geweest. We genieten ervan om de reizigers die met ons meegaan iets te laten meemaken dat ze nooit meer zullen vergeten. Omdat we dit zo geweldig vinden om te doen zijn we verder gaan zoeken naar mogelijkheden voor jullie.

Daardoor organiseren we nu ook daguitjes naar concerten, pretparken, dierentuinen en festivals. Maar ook vakanties die niets met voetbal te maken hebben. Zolang jij er maar een toptijd hebt! hieronder stellen we ons even voor.


Lisa:

Al heel mijn leven ben ik een groot fan van reizen en werk al negen jaar op woongroepen. Nu ik het werken met deze bijzondere mensen kan combineren met het organiseren en begeleiden van bijzondere reizen heb ik mijn droombaan gevonden.

Ik kijk nu al uit naar de volgende bestemming aan de horizon.

Fouad:

Sinds ik klein ben heb ik altijd met een bal aan mijn voet geleefd. Ik ben opgegroeid op voetbalvelden en ben later proffesioneel zaalvoetballer geworden.
Dit heb ik jarenlang gedaan en ondertussen kwam ik in aanraking met het werken op woongroepen in de gehandicaptenzorg.

Ik heb gevoetbald met fantastische voetballers en mensen. Maar toen ik op groepen ging werken kwam ik er pas achter wie de echte supersterren zijn.
Daarom ben ik supertrots dat ik deze (voetbal)reizen mag bedenken en uitvoeren.

Joost:

Al sinds mijn achtiende ben ik werkzaam in de zorg en houd ervan om te kijken wat kan in plaats van wat niet.
Ik ben altijd op zoek naar waar de grenzen liggen in wat mogelijk is.


Zelf ben ik al sinds klein een groot voetbalfan en heb ik zelf veel reizen gemaakt. Dat ik nu reizen mag bedenken voor deze fantastische reis en voetbalfans maakt me grenzeloos gelukkig.


Ik hoop je snel (weer) tegen te komen bij een nieuw avontuur.

Verhalen

 

"Ik vind het leuk om met jullie mee te gaan. Ik vind het leuk om verschillende voetbalclubs te zien in elk land. Het is voor mij goed om mijn hoofd leeg te maken. Met jullie om mij heen is het altijd een fijne vakantie."

-Samantha Ismael-